top of page
Αναζήτηση

Drone hangar "DOMUM"

Όλο και περισσότερες εφαρμογές drone καθιστούν απαραίτητη την ύπαρξη ενός drone hangar. Σε οικόπεδα, σε στέγες, για προσωρινή χρήση σε ευαίσθητες περιοχές, το drone hangar ταιριάζει σχεδόν παντού. Θέλετε να σταθμεύσετε το drone σας σε μια απομακρυσμένη ή δυσπρόσιτη περιοχή και να περιπολείτε τακτικά την περιοχή ή να ξεκινήσει σε περίπτωση συναγερμού; Το hangar "Domum" είναι η πρώτη σας επιλογή για το έργο σας.


Αδιάβροχο, κλιματιζόμενο, με τροφοδοτικό έκτακτης ανάγκης, αρθρωτό, μεταβλητού μεγέθους, λειτουργικό 24/7 - 365 ημέρες το χρόνο, κατασκευασμένο για να αντέχει και στις πιο ακραίες κλιματολογικές συνθήκες!

Ο εξοπλισμός του διατίθεται στάνταρ με κλιματισμό, αφύγρανση, θέρμανση, προειδοποιητικά φώτα και ακουστικό σήμα κατά το άνοιγμα/κλείσιμο. Διασύνδεση IP και φυσικά σύνδεση εξωτερικού τροφοδοτικού. Μπορεί να ενσωματωθεί τροφοδοτικό έκτακτης ανάγκης.

Η Drone-Services.Gr ανέπτυξε νέα συνεργασία με την γερμανική Copting GmbH, και υπόσχεται απόλυτη συνεργασία των drone μας με το hangar DOMUM!

Για περισσότερες λεπτομέρειες και χαρακτηριστικά, πατήστε εδώ.

49 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΤΡΙΓΩΝΙΣΜΟΥ ΛΗΨΕΩΝ ΑΠΟ UAV

Ευχαριστούμε για την παραχώρηση άδειας αναφοράς της ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ με τίτλο: ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΤΡΙΓΩΝΙΣΜΟΥ ΛΗΨΕΩΝ ΑΠΟ UAV ΜΕ ΤΑ

bottom of page